BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 100KM

AKCIJA-20% NA ODABRANI ASORTIMAN OTKRIJ

Pravila privatnosti

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U pravilima u nastavku nastojat ćemo opisati šta, zašto i kako prikupljamo i koristimo vezano uz Vaše lične podatke, kako štitimo iste i kako nas možete kontaktirati.

Zvuk i Slika d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost i tajnost privatnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o unutrašnoj trgovini  („Sl. novine FBiH“, broj 40/10), Zakon o elektronskom pravnom i poslovnom prometu  (“Službeni glasnik BiH”, broj 88/07) te Zakon o zaštiti potrošača BIH (“Službeni glasnik BiH”, broj 25/06)

Zvuk i Slika d.o.o. obavezuje se da če pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi uposlenici Zvuk i Slika d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Zvuk i Slika d.o.o. garantuje da lični podaci korisnika naše Web stranice neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika (npr. u slučaju nekih servisnih usluga).

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Naša web-mjesta koriste tehnologije koje se standardno koriste u industriji, kao što su “kolačići” i “internetske oznake”, za prikupljanje informacija o korištenju naših web-mjesta i komunikacije putem e-pošte.

Ako vam treba dodatna pomoć ili želite ostaviti komentar, možete nas kontaktirati na nekoliko načina:

Putem naše mail adrese:

[email protected]

Poštom:

Zvuk i Slika d.o.o

Trg djece Sarajeva 1

71000 Sarajevo

Telefonom:

+38733 942 001

ACCOUNT
Wishlist
Prijava
Stvori račun

A link to set a new password will be sent to your email address.

Vaši će se lični podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim pravila o privatnosti.

Lozinka Za Oporavak

Izgubio svoju šifru? Molim unesi svoje korisničko ime ili e-mail adresu. Ćete dobiti vezu da stvori novu šifru putem e-maila.

KESA 0

NEDAVNO SE SMATRA 1