Digital signage je cjelokupno programsko-hardversko rješenje koje pokreće, nadgleda i emitira multimedijalne oglase i informacije visoko produkcijske kvalitete putem digitalnih ekrana na više stotina lokacija, lokalno, regionalno i globalno sa potpunom i jednostavnom kontrolom.

 

Digital Signage je profitabilno i superiorno rješenje za unaprijeđenje prodaje i komunikacije u maloprodajnim trgovinama, shopping centrima, bankama, bolnicama, aerodromima, željezničkim i autobusnim kolodvorima, uredima, restoranima, kinima, kazalištima i sl. Naša digital signage mreža je isplativa, fleksibilna i jednostavan za implementaciju. Zadovoljstvo nam je predstaviti jednu od danas najboljih kombinacija performansi i pristupačne cijene na tržištu BiH.

 

Digital signage rješenja omogućavaju Vam unaprjeđenje komunikacije i povećanje prodaje. Navedena digital signage rješenja razvijena su i prilagođena za komunikaciju na prodajnim mjestima i/ili ustanovama. Naša digtal signage rješanja pružaju Vam reprodukciju sadržaja visoke produkcijske kvalitete.

 

MALOPRODAJNA MJESTA

Snažan alat na komunikaciju na prodajnom mjestu gdje se nalaze kupci s novčanikom u džepu. Veliki izbor rješenja za unaprjeđenje prodaje i povećanje prihoda.

 

BANKE

Digital signage je postao iznimno vrijedan alat za bankarski retail. Uz promociju vlastitih usluga možete integrirati

redomat te komunicirati s osobljem izvan radnog vremena.

 

HOTELI

Sjajan način za dobrodošlicu gostima i obavijesti o ponudi hotela. Komunicirajte lokalna događaje i mjesta od interesa, vremenske prognoze i novosti.

 

RECEPCIJE

Zaželite dobrodošlicu i pozdravite svoje klijente, pružite im osnovne informacije o Vašim proizvodima i uslugama na brz i sadržajno bogat način.

 

RESTORANI

Bogatim visoko produkcijskim sadržajem upravljamo ponudom Vaših proizvoda putem digitalnog menu-a. Sistem ubrzava odluku pri odabiru proizvoda i unaprjeđuje prodaju dodatnih proizvoda.

 

ZDRASTVENE USTANOVE

Idealno rješenje za čekaonice i recepcije. Komunicirajte Vaše usluge i proizvode, educirajte svoje pacijente, oglašavajte svoje partnere.

 

DIGITALNO OGLAŠAVANJE

Naša usluga omogućuje vam prodaju digitalnog oglasnog prostora pri čemu su podržani svi multimedijski formati. Alati za praćenje izvršenja reprodukcije oglasa.

 

EDUKATIVNE USTANOVE

Idelano rješenje za digitalne menu-e u kantinama, kao oglasna ploča u lobiju i zajedničkim prostorima. Isto tako oglašavanjem Vaših klijenta sistem Vam omogućava i dodatni prihod.

 

AERODROMI

Prikaz dolazaka i odlazaka u realnom vremenu, oglašavanje ostalih usluga na aerodromu. Interni TV - prikaz novosti, vremenske prognoze i oglasa.

 

KORPORATIVNI TV

Unaprijedite poslovne komunikacije i korporativnu kulturu. Razmislite o vizualizaciji podataka, proizvodne statistike, financijskih podataka i komunikaciji zaposlenika.

 

INFO KIOSCI

Napredna rješenja za info kioske bogatog visoko produkcijskog sadržaja, pristupačnijeg i jednostavnijeg načina korištenja uz maksimalnu sigurnost sučelja.

 

RJEŠENJA NA ZAHTJEV

Na Vaš zahtjev razvit čemo digital signage rješenje za Vaš potrebe i prema Vašim specifičnostima. Dostavite nam upit sa opisom Vašeg projekta.

Naša ponuda uključuje planiranje, nabavku, instalaciju, konfiguraciju, održavanje i upravljanje sistemom zavisno od potreba klijenta. Izbor opreme i način rada zavise od kupčevih želja i potreba.

Oglasima je moguće upravljati putem računara, tableta ili smart phona.