iPad Pro više je nego spreman za svaki zadatak koji staviš pred njega. Snažniji je od većine PC prijenosnika, a istovremeno beskrajno jednostavan za korištenje. Tu je i poboljšani Retina ekran, prava fešta za oči i prste. A svime dirigira iOS, najnapredniji mobilni operativni sistav na svijetu. iPad Pro ima sve što očekuješ od savremenog računara. Samo bolje.

 

iPad je oduvijek pružao savršeno Multi-Touch iskustvo. Ali s novim Retina ekranom podigao je i tu ljestvicu. Ne samo da je svjetliji i s manje odraza, već je s tehnologijom ProMotion ujedno i mnogo responzivniji. Bilo da skrolaš stranice u Safariju ili igraš neku nabrijanu 3D igru, sve se odvija besprijekorno glatko i brzo. Kao da si unutra.

Multitasking. Višestruko unaprijeđena višezadaćnost - Nikad nije bilo lakše obaviti više. Novi Dock u iOS‑u 11 omogućava brzinsko otvaranje nedavno korištenih aplikacija i datoteka. Sa značajkom Slide Over ili Split View obje aplikaciju ostaju aktivne pa u njima možeš raditi istovremeno, npr. uređivati fotografiju u aplikaciji Adobe Photoshop Fix dok dizajniraš internetsku stranicu. Ili koristiti Safari za planiranje odmora i istovremeno provjeravati datume u Kalendaru. iPad Pro i iOS 11 savršeno sarađuju, međusobno i s tobom.

 

Čip A10X Fusion sa šest jezgri i 64-bitnom arhitekturom u tvoje ruke stavlja nevjerovatnu snagu. Sada možeš uređivati 4K videozapise u pokretu. Renderirati složene 3D modele. Ili raditi na složenim dokumentima i prezentacijama. Nikakav problem. A sve to na uređaju čija baterija i dalje traje čitav dan.

 

Započneš tu. Završiš tamo. - Možeš započeti mail na MacBook Pro pa ga dovršiti na iPadu Pro. Ili kopirati slike, video ili tekst na MacBook-u i zalijepiti ih na iPad. A možeš i bežično dijeliti datoteke između uređaja pomoću AirDropa. Apple-ovi proizvodi su stvoreni da sarađuju međusobno. Mogućnosti su velike - pretražujte u Safariju na Mac-u, a završite pretragu na iPadu; primajte poziv na svom MacBook Pro-u; šaljite SMS poruke koristeći Mac; na jednom uređaju izaberite opciju kopiraj a na drugom zalijepi… 

 

Uvjerite se u to i posjetite našu trgovinu u prizemlju BBI TC i isprobajte kako radi Apple Conntinuity.

 

Za više informacija kontaktirajte:

+38733 942 001

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.