iPad Pro – Super računar. Sada u dvije veličine. 

Ovo nije samo nova generacija iPada, ovo je beskompromisna vizija osobnog računara. iPad Pro snagom nadmašuje većinu prijenosnika, a najsloženije radnje pretvara u jednostavne, prirodne pokrete poput dodira, povlačenja prstom ili pisanja olovkom. S njim dobivate dosad neviđeno moćan, svestran i prijenosan stroj. Jednom riječju, super. Zahvaljujući 64-bitnom čipu A9X, iPad Pro ti omogućuje da radiš stvari koje su dosad bile moguće samo na radnoj stanici ili PC-ju. Da i ne spominjemo stvari koje ni ne pomišljaš raditi na PC-ju. Osim performansi koje gaze sve prepreke, učinkovita arhitektura čipa A9X omogućuje da baterija traje do 10 sati. iPad Pro nudi dvostruko bolje grafičke performanse od iPada Air 2. To znači da reproducira tako nevjerojatno detaljne slike, tečne animacije i realistične efekte da će te tvoje omiljene aplikacije i igre doslovno oboriti s nogu.

 

Iz ponude Vam izdvajamo:

 

12,9”

9,7”

Wi-Fi

32GB Silver i Space Gray po cijeni od 2119 KM

128GB Gold i Silver po cijeni od 2689 KM

32GB Space Gray po cijeni od 1566 KM

Wi-Fi+Cellular

 

32GB Space Gray po cijeni od 1899 KM

 

iPad Air – Tanak. Nabrijan

Naš cilj je od početka bio pomalo paradoksalan — željeli smo da iPad bude izuzetno moćan uređaj koji je istovremeno toliko lagan da ponekad ni ne primjećuješ da je s tobom. Uređaj koji ti omogućuje da s lakoćom radiš nevjerovatne stvari. iPad Air 2 je sve to. To i mnogo više. iPad Air 2 nije samo tanji, on je i moćniji od svojih prethodnika. Čip A8X pruža značajno bolje procesorske i grafičke performanse, a 64-bitna arhitektura čini iPad Air 2 moćnim poput računara. Izuzetno je i energetski učinkovit s 10-satnim trajanjem baterije koje ti omogućuje da po cijele dane radiš, igraš se i kupuješ na internetu.

Iz ponude Vam izdvajamo:

iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular/128GB/Space Gray po cijeni od 1272KM.

 

iPad mini – malo čudo.

iPad mini 2 ima 7,9-inčni Retina ekran u koji je stalo 3,1 milijon piksela. Tu su i A7 čip sa 64-bitnom arhitekturom, FaceTime HD kamera, iOS 8, iCloud i do 10 sati trajanja baterije. Te sjajne aplikacije koje donose veću produktivnost i više kreativnosti. A u App Storeu čekaju te i brojne druge aplikacije.

 

Iz ponude Vam izdvajamo: 

Apple iPad mini 2/Wi-Fi+Cellular/16GB/Space Gray po cijeni od 699KM.

Ne propustite iskoristiti i 2% povrata novca na Vašu kupovinu! Uz BBI Loyalty Card koju izvadite na pultu BBI centra i priloženi račun o obavljenoj kupovini ostvarujete povrat novca.

Za više informacija kontaktirajte:

+38733 942 001 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.