Mali kao veliki

iPhone SE, najmoćniji 4-inčni telefon na svijetu. Da bismo ga stvorili, krenuli smo od omiljenog, iznimno uspješnog prethodnika i u potpunosti ga iznova osmislili, izvana i iznutra. A9 isti je napredni čip koji je korišten u iPhoneu 6s. 12-megapikselna kamera snima nevjerovatne fotografije i videozapise rezolucije 4K. A funkcija Live Photos oživljava tvoje fotografije. Ukratko, riječ je o malom, ali itekako velikom iPhoneu.

 

U srcu iPhonea SE nalazi se čip koji pokreće i iPhone 6s — čip A9. Sa 64-bitnom arhitekturom u klasi stolnog računara, čip A9 odgovoran je za spektakularnu brzinu i odziv. A u kombinaciji s grafikom dostojnom igraće konzole sve tvoje omiljene aplikacije i igre rade i izgledaju brutalno. Sve u svemu, moćan čip za maksimalne performanse. Koprocesor M9 integralni je dio čipa A9 povezan s brzinomjerom, kompasom i žiroskopom što mu omogućava detaljno praćenje čitavog niza tjelesnih aktivnosti poput brojanja prijeđenih koraka ili mjerenja udaljenosti. 

U ovoj nevjerovatnoj akciji izdvajamo iPhone SE 16GB – silver i space gray po cijeni od 899KM i 64GB – silver i space gray po cijeni od 999KM.

 

 

Tvoje ideje imaju cijeli dan pred sobom

S njim je jednostavno raditi i najnevjerovatnije stvari, a one svakodnevne pretvaraju se u pravi užitak. Osmišljen je tako da do kraja iskoristi sve mogućnosti tvog Maca. Zato, ako već koristiš iPhone, ne samo sa ćeš se na Macu sjajno snalaziti, već će on sa tvojim iPhoneom sarađivati kao nijedan drugi računar.

MacBook Air između dva punjenja radi nevjerovatnih 12 sati. Otvoriš ga uz prvu jutarnju kafu i slobodno radiš do navečer. Bez potrebe za utičnicom. Kad se poželiš opustiti, možeš 12 sati uživati u reprodukciji filmova. A kako u stanju mirovanja može provesti i do 30 dana, možeš ga sedmicama ostaviti na miru i zatim bez problema nastaviti s radom.

MacBook Air dolazi s flash pohranom koja je do 17 puta brža od tvrdih diskova s 5400 okr/min, uobičajenih u prijenosnim računarima. Zato je sve što radiš brzo i responzivno. Osim toga, zahvaljujući flash pohrani i petoj generaciji procesora Intel Core, MacBook Air se čak i brže aktivira iz stanja mirovanja.

U nevjerovatnoj akciji pronađite MacBook Air 13“ i5 DC 1.6GHz/8GB/128GB SSD/Intel HD Graphics 6000 CRO KB koji je u ovoj akciji 550KM jeftiniji i za gotovinsko plaćanje iznosi 1999KM.

 

To nije sve! Imate i dodatno 2% povrata novca prilikom kupovine u trgovini Zvuk i Slika. Vaše je samo da na info pultu izvršite registraciju za BBO Loyalty Card i priložite račun.

Za više informacija kontaktirajte:

+38733 942 001

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.